euro-skyrunning-champs-2013S nominací reprezentačního týmu na European Skyrunning Championships jsme vás zde již seznámili. Tým je přihlášen a my všem přejeme zdraví a pohodu do tréninku.

Závody European Skyrunning Championships však nejsou uzavřené jen pro reprezentační týmy, ale jsou to závody otevřené, do kterých se může přihlásit kdokoli, pokud to stihne včas a nebude již vyprodaná kapacita.

Tím se tedy vám všem nabízí neopakovatelná možnost zaběhnout si stejný závod, jako naši reprezentanti, jako prakticky kompletní evropská špička skyrunningu.

logo_DolomitesSkyRace

Od 1.dubna 2013 se otevírá na stránkách Dolomites Skyrace on-line registrace. Dá se předpokládat, že velmi brzo bude plno, protože poměrně značnou část startovního pole mají rezervovánu přihlášené národní týmy případně špičkoví jednotlivci. Chcete li běžet Vertical Kilometer a/nebo Sky Race, neváhejte.


TransdHavetJiž od 18.března pak je otevřená registrace na Ultra SkyMarathon v rámci mistrovství Evropy Trans d’Havet na odkaze níže:

[dropshadowbox align=“none“ effect=“lifted-both“ width=“250px“ height=““ background_color=“#ffffff“ border_width=“1″ border_color=“#dddddd“ ]Registrace Trans d’Havet[/dropshadowbox]

Jste li tedy spíše příznivci delších tratí a nechtěli byste si ujít příležitost poměřit svůj výkon s nejlepšími včetně famózního Kiliana Jorneta, pospěšte si s přihláškou.

Italské Dolomity nejsou z Česka zas tak abnormálně daleko, ubytovací kapacity jsou v převaze s nabídkou, takže i v sezoně se zde dá nalézt dost příležitostí k nepříliš drahému pobytu.

Jste li jednotlivci a rádi byste se dali alespoň pro minimalizaci dopravních nákladů dohromady s dalšími zájemci, můžete využít k projevení takového zájmu nebo již k dohodě komentáře pod článkem nebo fórum.

Věřím, že se s vámi některými na tratích v Canazei nebo na Trans d’Havet potkáme.