Mnoho z vám jistě zná prodejce běžeckého vybavení TFRUN. Tato firma, za kterou stojí členové CZSA a milovníci běhání v horách Denisa Dvořáková a Petr Veselý je zde již pár let a má za sebou spousty spokojených zákazníků.

S díky také můžeme konstatovat, že TFRUN je již od svého založení partnerem CZSA. První rok byl partnerem pro náš reprezentační tým v kategorii JUNIOR a U23, dále se pak stal generálním partnerem CZSA a především díky tomu jsme mohli zajišťovat účasti naší reprezentace na evropských a světových šampionátech.

TFRUN pro běžce a běžkyně ze vzdálenějších míst nabízí své služby a dodávku zboží prostřednictvím e-shopu.

Ty, kdo to mají blíže, rádi přivítají ve své kamenné prodejně v Klánovicích. Původní prostory přestaly kapacitně stačit, proto budou dle využívány pro jiné účely. Jmenovitě pro setkávání běžců, prezentace, přednášky a další akce spojené se sportem a běháním.

Právě dnes 10.5.2021 pak TFRUN otvírá konečně svou nově rekonstruovanou prodejnu rovněž v Klánovicích.

Prodejna je přemístěna jen pár kroků od původní přes ulici – stojíte li před původní prodejnou, otočíte se a uvidíte červený rám na budově, a tam teď jsme, říká Denisa Dvořáková.

Pro ty, kdo třeba ještě do TFRUN osobně nezavítali je adresa Slavětínská 10, Klánovice.

Přestěhováním se do nových větších prostor získal TFRUN nový a větší prostor pro vás, pro přehlednou prezentaci zboží s krásnými novými kousky výbavy. Parkovat můžete stejně jak jste byli zvyklí.

Vyberu li je ty nejhlavnější segmenty nabídky TFRUN, pak jsou to především obuv a oblečení značek HOKA ONE ONE, SALOMON SLAB, On, Compressport, BUFF, Dynafit.

Již velmi brzy si pak budete moci i na prodejně prohlédnout a zakoupit špičkové hodinky značky COROS. A možná se dočkáte i dalších překvapení v zavedení nových značek do sortimentu, o kterých je v horách stále víc slyšet.

WEB TFRUN