Sezona 2020 skončila a snad to v roce 2021 vše bude již normální, nebo alespoň lepší. Již brzy vás budeme informovat o plánovaných závodech v Česku, termínovce CZECH RANKING CZSA, mistrovstvích Česka 2021.

Pro vás s reprezentačními ambicemi zveřejníme nominační kritéria pro vrcholné akce roku 2021. Těmi by mělo být v první řadě z loňska odložené Mistrovství světa ve Španělsku v první polovině července. Mladí závodníci se doufejme budou moci opět utkat na závodech Vertical Kilometer® a SkyRace® na Youth World Skyrunning Champs v Itálii v okolí Gran Sasso.

Ve hře je i možnost, že by koncem roku v konci listopadu nebo začátkem prosince mohlo proběhnout Mistrovství Evropy v Portugalsku. Toto ale bude ještě záležet na konečném rozhodnutí ISF a také na tom, jak se postaví společnost SkyMan k pořádání Skyrunner® World Series 2021. I o tom se dočtete na našem webu i FB stránce.

Nyní je ale samozřejmě s koncem roku čas i na to, připomenout všem členům, že jejich členství je platné do 31.1.2021 podobně jako dálniční známky a tak ti z vás, kdo své členství chcete prodloužit a podpořit tak skyrunning v Česku, máte možnost kdykoli do 31.1.2021 svůj příspěvek poslat na bankovní účet CZSA.

Bez ohledu na inflaci, držíme členský příspěvek již od roku 2013 na částce 500,-Kč.

To opravdu není moc, když se nad tím trochu zamyslíte. Je to řekněme pětina až šestina spíše levnější nebo výprodejové trailové boty. Nebo zhruba deset lepších gelů bez slevy. Ale věřte, pro nás a fungování skyrunningu v Česku to znamená moc. A vy kromě dobrého pocitu ze své podpory získáte i přístup ke všem benefitům, které členům poskytují naši partneři. Netřeba zdůrazňovat, že využití i třeba jen jednoho z těchto benefitů často výrazně překoná částku ročního příspěvku.

BENEFITY PRO ČLENY

Jako pozornost od CZSA získá každý člen s uhrazenými členskými příspěvky pro rok 2021 dvě magnetické folie na auto s logem CZSA ve velikosti čtverců se stranou 100mm a 50mm. Pro ty, kdo by snad pochybovali, že taková folie na autě nevydrží, takové folie ve stejném rozměru jsem otestoval na svém autě, když jsem je zde umístil již před cestou do Francie na L’Echappée Belle a stále bez jakýchkoli problémů drží.

Absolvovaly tedy nejen cca 2000km cesty tam a zpět, ale ještě zhruba dalších 7000km.

Protože nemáme peníze na rozhazování a podporu státní České pošty, bude se distribuce těchto magnetických folií pro členy CZSA uskutečňovat výhradně osobně při závodech nebo jiných setkáních. Nejen, že vás to bude motivovat se nějakých závodů zúčastnit, ale i mě tam odchytit. Tak se mi otevře šance poznat osobně i ty z vás, které ještě osobně neznám.

A věřím, že časem na našich silnicích budu potkávat čím dál více aut s tímto označením.

Pokyny k platbě členských příspěvků pro stávající členy

Uhraďte prosím 500,-Kč na účet 2000401866/2010 nejpozději tak, aby na náš účet platba dorazila do 31.1.2021. Jako variabilní symbol uveďte své ID v CZSA. V případě, že jste si je nepoznamenali a nemůžete najít e-mail, kterým vám vaše ID bylo zasláno, napište si o ně na e-mail straka(at)skyrunning(dot)cz nebo do poznámky k platbě uveďte celé vaše jméno a příjmení.

Pro stávající členy již potvrzení o přijetí platby členského příspěvku nezasíláme. Banky v Česku s pravděpodobností limitující k jedné správně zadané odchozí platby z vašeho účtu doručí na cílový účet. Při chybně zadané platbě se vám tato vrátí na účet. Tedy jednoduchá kontrola je na vaší straně. Na podobnou komunikaci opravdu při nejlepší vůli nemám kapacitu. :)

Pokyny pro nové členy, kteří se k nám teprve chtějí přidat

Vyplňte přihlášku do CZSA na adrese: https://skyrunning.cz/prihlaska-clena-asociace/

Na váš e-mail vám přijde potvrzení přijetí přihlášky a vaše ID v CZSA.

Uhraďte prosím 500,-Kč na účet 2000401866/2010 nejpozději tak, aby na náš účet platba dorazila nejpozději do 14 dnů od data odeslání přihlášky. Jako variabilní symbol uveďte své ID v CZSA.

Po přijetí platby obdržíte potvrzovací e-mail s dalšími informacemi o možnostech benefitů a jejich využívání pro členy.

Mějte se krásně a těším se na setkání v lepších časech v horách a kopcích.