Proč běháme ? Kanadský ultraběžec Adam Campbell běhající za tým Arc’teryx se snaží nám to ukázat v videoklipu beze slov.

Obklopeni hlukem města, hlukem, který může přehlušit naši schopnost plně naslouchat tomu, co nám říká naše tělo, video zdůrazňuje, jak se z běhání může stát pouhý útěk, který není příliš relaxační.

Zjistil jsem, že nejvíc miluji ty okamžiky, kdy běžím vysoko v horách, když vše co mohu slyšet jsou mé kroky, můj dech a zvuky přírody kolem mě. Během těchto běhů cítím, že jsem nejvíce sladěn s mým tělem a s místy kudy běžím. Běh se stává meditativní a prakticky bez úsilí. To ticho mi přináší neuvěřitelný vnitřní klid a dává mi hluboké uznání míst, kterými běžím“ říká Adam Campbell.

Video bylo natočeno v centru Vancouveru a horách v okolí Whistleru.

„SILENCE“  je příběh každého běžce, horolezce a lyžaře, kteří se honí za svou vášní spíše než za mnohými zbytečnostmi moderní doby.

[dropshadowbox align=“center“ effect=“lifted-both“ width=“150px“ height=““ background_color=“#ffffff“ border_width=“1″ border_color=“#dddddd“ ]Videoklip SILENCE[/dropshadowbox]