Do startu letošního prvního skyrunning závodu MČR v SkyRace® na Ještěd SkyRace® zbývá již jen pár dnů a podle informace ředitele závodu, zbývalo v neděli 9.4.2017 posledních 14 volných čísel.

Kdo snad ještě není přihlášený a váhá, měl by váhání ukončit. Bude to pěkná sobota.

Představení hlavních favoritů a další informace k závodu najdete na našem webu určeném pro Skyrunner® Series a mistrovství SKYRUNNERSERIES.CZ.

Zde jsou pak poslední informace pořadatele pro závodníky i diváky.

PŘÍJEZD + PARKOVÁNÍ

Příjezd do areálu závodu je přehledně popsán ZDE. Od dálnice bude cesta k nám ještě doznašena našimi směrovacími cedulemi.

Parkování bude opět zajištěno na dvoupatrovém parkovišti přímo u areálu závodu. Jelikož bude mít SkiJeštěd v době našeho závodu již spuštěnou letní sezónu, tak nám pro parkování pronajme pouze vrchní patro parkoviště. Zde budete moci parkovat ZDARMA. Pro ty pozdější z vás je možnost zaparkovat v přízemí parkoviště za poplatek 100,-Kč v rámci ceníku SkiJeštěd.

PREZENCE / REGISTRACE NA MÍSTĚ / REGISTRACE NA DĚTSKÉ ZÁVODY / INFORMACE

Vše bude ve velkokapacitním stanu, kde bude vše přehledně označeno. Prezence je možná od 8:30 – 10:30.

Zde dostanete startovní tašku, startovní číslo, vratný chip, zavírací špendlíky, objednaný merchandize (pokud jste si ho objednali) a poukazy na pozávodní jídlo a pití.
Registrace na místě do hlavního závodu bude možná a to za poplatek 600,- Kč.
Registrace do dětských závodu bude probíhat na místě od 8:30 – 10:30, poplatek činí 50,-/os.
Bude zde také informační tabule, kde se dozvíte vše potřebné.



STARTOVNÍ ČÍSLA /CHIPY

Před samotnou prezencí se prosím podívejte do STARTOVNÍ LISTINY, kde najdete své startovní číslo. Urychlí to tak samotnou prezenci.

Startovní číslo umístětě na vaši PŘEDNÍ STRANU! Ať už na prsa, opasek či stehno. Toto je velice důležité pro časomíru, fotografy (k následnému zaslání vašich pozávodních fotografií) a dobrovolníky na rozeznání běžce.

Číslo nepřipínejte na batoh, bok stehna nebo opasek zezadu!

Letos budeme používat VRATNÉ CHIPY, které připevníte na nohu tak, aby žádná část vašeho oblečení nezakrývala chip. Chipy budou vydány spolu se startovním číslem v místě prezence.

Po doběhu vám budou chipy odebrány nebo je vraťte do připravené krabice. Děkujeme.

ÚSCHOVNA
Bude zde možnost uschovat vaše batohy (prosíme do max. 30l). Vše bude označeno v místě prezence.

MERCHANDIZE
MERCHANDIZE.

MAPY / TRASA ZÁVODU

Prosím věnujte čas na pečlivé nastudování trasy závodu!
Trať bude dobře označena pomoci INOV8 pásek, informačních cedulí, vlaječek a na nepřehledných místech bude stát náš dobrovolník.



Nicméně upozorňujeme, že se každý účastník se řídí dle OFICIÁLNÍ MAPY či GPS navigace s nahranou tratí a každý účastník je SÁM ZODPOVĚDNÝ za správný výběr trati dle příslušné mapy a neměl by se řídit podle navigace kolem stojících diváků.
Veškeré mapy najdete v sekci MAPY

POČASÍ / TERÉN

Na menší úrazy a odřeniny bude ve stanu k dispozici lékařská pomoc. S těmi většími (veřím, že žádný nebude!) bude k dispozici na zavolání horská služba.

ŠATNY / TOALETY / UMYTÍ

Budou pro vás připraveny dámské a pánské šatny ve speciálních stanech, které budou přehledně označeny.

K dispozici budou připravené jak pevné toalety (za pokladní budkou), tak i mobilní toalety. Také zde budou připravena umyvadla k pozávodní hygieně.

START
Následují dětské závody od 11:15 do 12:15.

Veškeré detaily najdete v sekci PROGRAM.

ČASOVÝ LIMIT

Časový limit závodu je 6 hodin.

PO DOBĚHU

Každý kdo úspěšně dokončí celou trasu JĚŠTĚD SkyRace® 2017 se může těšit na finisherskou čelenku, kterou vám ihned po doběhu navléknou sličné hostesky:) a odeberou vám chip.

K dispozici bude i velký FINISHERSKÝ BANNER, kde si budete moci udělat originální fotku na památku závodu.Samozřejmostí je pozávodní občerstvení.

VÝSLEDKY / ČASOMÍRA – MOBILNÍ APLIKACE

STOPNITO.CZ najdete okamžitě po závodě vaše výsledky ve svém mobilu a nemusíte nic složitě hledat na papírech. Stopnito a prohlížejte si výsledky rychle, přehledně a to už i během závodu. Aplikaci si zdarma stáhněte na App Store nebo Google Play.
Výsledky závodu samozřejmě také naleznete na našem webu v sekci VÝSLEDKY.

INOV-8 PRÉMIE

Pokud se vám podaří oběhnout celou trasu JĚŠTĚD SkyRace® 2017 a ve výsledkovém vysvědčení najdete osmičku na libovolné pozici svého cílového času, dostanete za cílovou čarou svůj nový pár kompresních podkolenek INOV-8 jak jsme psali ZDE. Kompresky budou k dispozici na vyzvednutí u INFO stolu.

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ + TOMBOLA

Vyhlašujeme 7 ženských a mužských věkových kategorií + absolutního vítěze a vítězku.
Připraveny jsou věcné a hodnotné ceny od našich partnerů.

Ihned po vyhlášení vítězů bude probíhat bohatá tombola, kde může vyhrát opravdu každý. Připraveny jsou ceny jako 2x startovné na Amsterodam Maraton, boty Mizuno, lístky na Rock for People, noc pro 2 v jednom z design pokojů v Grand Hotelu**** Imperial  s wellness pro 2 osoby, dárkové sety s prémiovým alkoholem od UNITED BRANDS a mnohé další.

Harmonogram a detailní program najdete v sekci PROGRAM AKCE.

FOTO / VIDEO

Fotky budou po závodě ke shlédnutí a stažení na www.raceshots.cz, kde bude speciální kolonka JĚŠTĚD SkyRace® 2017.

Oficiální video bude k dispozici na našem webu a FB stránkách cca 10 dní po akci.