LogoRonhillBlackVybrané modely běžeckého textilu RonHill z kategorie Trail

Tato informace o některých novinkách v sortimentu (s důrazem na to, co dobře využijete při svých aktivitách na trailu a v horách) je určena nejen pro členy Czech Skyrunning Association, kteří mají na produkty RONHILL výraznou slevu od dovozce této značky Pavla Baběráda. Dnes přicházíme s informací především pro muže, speciální nabídka pro ženy bude brzy následovat.

Zde jednoznačně platí, že veškeré produkty s označením Trail v sortimentu Ronhill jsou především určeny pro běh v přírodě, respektive v terénu všech náročností.

Běžecké trenýrky Ronhill Trail Cargo Short

RONHILL TRAIL CARGO SHORT

Opravdu výborné běžecké šortky, pro všechny, kteří vyžaduji co nejvyšší komfort. Ideální pro běžce, kteří musí při svém tréninku doplňovat energii a nejsou ochotni sebou nosit ledvinku  s energetickými přípravky.  Do bočních „občerstvovacích“  kapsiček v zadní části šortek dáte vše potřebné (viz obrázek na webu dovozce). Mají ještě jednu značnou výhodu, že svrchní část šortek je elastická, což Vám umožní maximální délku Vašeho běžeckého kroku, aniž byste u šortek museli mít hluboký boční rozparek.

Běžecké trenýrky Ronhill Trail Cargo Twin Short

RONHILL TRAIL CARGO TWIN SHORT

Šortky stejných technologických parametrů jako RonHill Trail Cago Short + něco navíc – krátké elasťáky uvnitř šortek. Toho maximálně využijí Ti, kteří mají problém s oděry na vnitřní straně stehen, ať už díky jejich tloušťce a nebo vlastními klasickými šortkami, respektive jejich nohavičkami, a z nějakých důvodů nechtějí používat samotné elastické šortky.  Zároveň Vám navozují pocit většího zpevnění v místě pánve a třísel, což v nerovném terénu není na škodu. Tato kombinace je velice povedená, což dokazují ohlasy běžců, kteří tyto šortky již používají.

Běžecké elastické 2/4 kalhoty Ronhill Trail Cargo Contour Short

RONHILL TRAIL CARGO CONTOUR SHORT 

Stejně jako předchozí typy šortek, tak i tyto jsou ideální pro běžce, kteří potřebují během svého běhu doplňovat energii.  Navíc do bočních stehenních kapes můžete dát i menší bidony s ionťákem či vodou (ideální je bidon přímo z nabídky RonHill, který je z elastického materiálu a vypadá jako větší tuba na pastu na zuby). Výborné jsou i silikonové pásky na vnitřních krajích nohavic, které zabezpečí jejich neshrnování a zároveň nijak neškrtí a neomezují v běžeckém kroku.

Běžecké el. 3/4 kalhoty Ronhill Trail Contour Tight

3-4 KALHOTY RONHILL TRAIL CONTOUR TIGHT

Výborné tříčtvrťáky, které plně zapadají do nabídky běžeckých šortek kategorie Trail. Výborný střih a především opětně zadní „občerstvovací“ kapsičky, ať už pro MP3, gely, klíče, atd. Pro lepší odvětrání síťové panely v zadní části oblasti kolen a spodní části zad. To, že je výrobce má v nabídce v nezměněné podobě již tři roky a zkušenosti běžců jen potvrzuje, že tento model se vyvedl a v podstatě ho není třeba za každou cenu inovovat.

Běžecká bunda Ronhill Trail Microlight Jacket

RONHILL TRAIL MICROLIGHT JACKET

Výborná běžecká bunda – to již dokazují modely stejné kategorie této bundy z předchozích let. Poměr hmotnosti a parametrů, co nabízí, + cena je hodně komfortní a příznivý.  Absolutně odolná proti větru!! s lehkou voděodolnou úpravou (neplést si to s vodním sloupcem).  Sbalitelná do ledvinky, kterou si vytvoříte ze zadní kapsy. Kapuce výborného střihu, který Vás nijak neomezuje ve výhledu a to ani do bočních stran. Jako dobré se jeví i to, že konce rukávů jsou v oblasti hřbetu dlaní prodloužené a více tak chrání proti povětrnostním vlivům.  Kdo má problém se zipem, respektive jeho ukončením a případnými odřeninami  v místě krku, tak tady má po problému – ochrana, překrytí zipu to zajistí (ta je u všech bund RonHill standartem).

BĚŽECKÉ TRIKO RONHILL TRAIL S/S (L/S) ZIP TEE LIGHT

RONHILL TRAIL SS ZIP TEE LIGHT

RONHILL TRAIL LS ZIP TEE LIGHT

Tato trika ve verzi s krátkým nebo dlouhým rukávem jsou ideální pro běžce, kteří upřednostňují běh v terénu. Velice trvanlivý a odolný materiál, který Vám zajistí tepelnou pohodu. Díky kapsám možno vyřešit občerstvování formou gelů, nebo vzít sebou nějakou drobnost. Materiál, který i zpocený a mokrý nepůsobí na těle nepříjemně.

Z důvodu velmi zajímavé slevy si distributor nepřeje zveřejňovat tuto slevu, kterou poskytuje členům asociace, na našem webu veřejně. V případě zájmu tuto informaci poskytnu členům e-mailem včetně pokynů, jak provést objednávku s uplatněním této slevy.