CzechTeamSkyrunningLogoTato informace se týká především závodníků a závodnic ze širší nominace reprezentace, ale protože tato širší nominace není nijak definitivně uzavírána a cestu do ní mají všichni dobří běžci v horách, může zajímat mnohé další, především pak ve vztahu k závodům Skyrunner World Series®.

World Skyrunning Championships 2014

montblancmarathon-logoOd ISF jsme získali konečné potvrzení o rezervovaných místech ve startovním poli v závodech World Skyrunning Championships 2014 v Chamonix.

Pro Ultra SkyMarathon® 80km/6000m se startem v pátek 27.6.2014 ráno máme možnost nasadit 4 muže a 2 ženy.

Pro Vertical Kilometer® 3,8km/1000m se startem v pátek 27.6.2014 odpoledne máme možnost nasadit 3 muže a 1 ženu.

Pro SkyMarathon® 42km/+2511m,-1490m se startem v neděli 29.6.2014 ráno máme možnost nasadit 4 muže a 2 ženy.

2014-world-champsPřihlášky do závodů bude zajišťovat CZSA přes web mistrovství pomocí speciálního přístupového kódu do registrace.

Prosím všechny závodníky a závodnice, kteří jsou v širší nominaci pro toto mistrovství, aby si stáhli formulář Medical Certificate a případně si jej již s předstihem nechali potvrdit od svého doktora. Toto potvrzení pak pošlete na sam(at)skyrunning.cz. Vyhneme se tak případnému časovému tlaku a problémům v průběhu konečné registrace. Pořadatel uznává lékařské potvrzení pouze na jejich vlastním formuláři.

Skyrunning World Series 2014

Skyrunner-World-Series-90Závodníci a závodnice, kteří mají zájem startovat v závodech SWS 2014 za Czech Skyrunning Team se v první řadě registrují na jednotlivé závody sami prostřednictvím standardní registrace na stránkách pořadatele. Startovat v závodech SWS 2014 pod hlavičkou naší asociace a za Czech Skyrunning Team mohou všichni, kdo figurují v širší nominaci reprezentace zveřejněné a aktualizované na našem webu. Dále pak i zde neuvedení závodníci, kteří mají odpovídající výkonnost. Ti pak musí předem možnost takového startu za Czech Skyrunning Team konzultovat s námi a napsat o tomto svém úmyslu na sam(at)skyrunning.cz.

Pro případ, že závod bude vyprodán, máme přislíbenu od ISF možnost přihlásit do takového závodu přímo přes ISF vybraného závodníka/závodníky. Počet takto dodatečně přidělených míst ve startovním poli vyprodaných závodů, není předem definován a bude ovlivněn celkovým limitem daného závodu a aktuálním zájmem o tento závod. Proto je samozřejmě mnohem jistější cesta, dostat se do startovní listiny přes běžnou registraci. Pouze prvních dvacet závodníků a závodnic z Rankingu ISF má jistotu startu v jakémkoli závodu SWS včetně volného startovného a hrazení ubytování, případně cestovného.

S jakýmikoli dotazy mě prosím kontaktujte na adrese sam(at)skyrunning.cz

[smartslider2 slider=“2″]