PF2014Přejeme všem našim členům, všem našim příznivcům, všem, kdo milují běhání ve výškách pohodové svátky a spoustu těch nejkrásnějších zážitků v horách v roce 2014.

Přejeme, aby se vám vyhýbala zranění a mohli jste si užít své vysněné závody v plné formě a dosáhli cílů a úspěchů, které jste si představovali a třeba v ně ani nedoufali.

Přejeme vám, abyste na našich stránkách vždy našli něco zajímavého, něco, co vás třeba postrčí na další úroveň, co vám pomůže otevřít nové obzory.

A nakonec přejeme i sami sobě, aby si i možní partneři asociace či reprezentace uvědomili strmě narůstající popularitu skyrunningu nejen ve světě, ale i v Česku. 

Děkujeme všem stávajícím členům asociace za jejich podporu, kterou svým členstvím našemu sportu prokazují a přejeme si, aby se naše řady v nadcházejícím roce opět rozrostly.

Děkujeme také všem, kdo se letos do hor vypravili a i jen svou účastí na závodech reprezentovali český skyrunning. Těm, kdo zde dosáhli pěkných výsledků pak patří speciální dík a přání minimálně to zopakovat v dalším roce, roce World Skyrunning Championships.