Rád vás v začátku roku 2017 upozorňuji na nově spouštěný web naší asociace skyrunnerseries.cz.

Zde vznikají stránky, které se budou věnovat výlučně vrcholným skyrunning soutěžím v Česku i ve světě. Naleznete zde tedy všechny nejdůležitější informace k Skyrunner® Czech Series i Skyrunner® World Series jako dlouhodobých soutěžích. Budou zde informace rovněž i o českých šampionátech a Euro nebo World Skyrunning Champs. Samozřejmě nebudou chybět ani informace o soutěžích pro mladé kategorie. Tedy nejen o české Serii ale i o mistrovstvích ČR a mistrovství světa.

Samozřejmě web skyrunning.cz existuje a bude provozován dále jako hlavní webový portál Czech Skyrunning Association. Na něm pak dále budete nacházet nejširší možnou paletu informací ze světa skyrunningu, jak jste na to zvyklí. Tedy i například reportáže ze závodů, recenze výbavy, informace pro členy CZSA atd.



Pokud čas ukáže, že by bylo vhodné na novém webu informovat i o čemkoli jiném, sami to tam uvidíte. To se ale rozhodne až později, v průběhu provozu tohoto webu.

Zatím vás prosím o trpělivost, protože se ladí především základní vzhled. Od nejnovější Beta verze premiové šablony FOCUS 2 australské společnosti DesignWall bychom měli ve velmi krátké době přejít k její finální verzi.

Může tedy dojít i k určitým změnám ve vzhledu šablony, musím dopřekládat vše do češtiny. Ale i poté může web nějakou chvíli trochu měnit svůj vzhled, jak se zde budou implementovat nové funkce, některé změny designu, jak se pokusím web upravit podle zkušeností z provozu.

Kvůli těmto drobnostem jsem ale nechtěl zpožďovat spuštění webu, který by měl usnadnit a zlepšit vaši informovanost.

 Mějte tedy prosím trpělivost a pochopení.