Profil Matterhorn Ultraks

Profil Matterhorn Ultraks

22. srpna 2015 proběhne další ročník závodu Matterhorn Ultraks, zařazeného i letos do SWS, který se koná ve švýcarském Zermattu na úpatí kouzelného Matterhornu. Již po třetí se zde sejde špička světových závodníků skyrunningu.

Trasy o délce 16, 30 a 46 km provedou běžce náročným terénem, ale odmění je krásnou scenérií, kterou tato hora s nadmořskou výškou 4478 metrů nabízí. Součástí závodu je také velmi těžká 14km trasa, která vede výlučně do kopce. Hlavní závod na 46 km, kde se běžci dostávají až do 3130m, je součástí Skyrunner World Series. Značka Peak Performance je sponzorem tohoto extrémního závodu a pro milovníky horských běhů připravila soutěž, ve které můžete vyhrát účast v závodě včetně nákladů na cestu a ubytování.

Video k soutěži


Registrace
Zaregistrujte se na adrese www.peakperformance.com/ultraks a získáte tak šanci vyhrát a zúčastnit se závodu osobně. Soutěž probíhá od 20. dubna do 10. května (24:00). Pro výhru musíte splnit jednoduchý úkol související s terénním během. Na web soutěže nahrát vaši fotografii z libovolnou trailovou tématikou a doprovodit ji textem s délkou maximálně 400 znaků. Porota poté vybere 16 nejlepších příspěvků. Výhra zahrnuje výdaje na cestu a ubytování v Zermattu ve dnech 20. – 23. srpna 2015 a místo v závodě na vámi vybrané trase.  V Zermattu si budete moci vyzkoušet nejnovější vybavení z jarní kolekce značky Peak Performance a absolvujete osobní trénink s trailovým běžcem André Jonssonem z týmu značky Peak Performance.

Více informací na

http://www.peakperformance.com/se/ultraks/Ultraks.html