montblancmarathon-logoChcete vidět na vlastní oči světovou špičku skyrunningu ? Chcete si užít atmosféru World Skyrunning Championships? Chcete zafandit našemu reprezentačnímu týmu?

Na horské chatě, kterou máme na dobu mistrovství pronajatou pro náš tým je v tuto chvíli ještě asi 5 volných míst, které můžeme nabídnout případným zájemcům, kteří odpověděli kladně na všechny výše uvedené otázky.

Chata je rezervovaná od večera středy 25.6. do rána v pondělí 30.6. Cena za osobu na 5 nocí je 100Euro bez stravy. Cestu si každý zajišťuje sám, případně pro optimalizaci nákladů spolujízdou.

Přednost mají ti, kdo případně buď startují na některém závodě nebo jsou členy asociace. Ale vítám i zájem ostatních, kdo by se rádi s námi této určitě skvělé akce zúčastnili.

Upozorňuji, že se jedná o horskou chatu s většími pokoji (5-6 lůžek), takže se nedá čekat žádné velké soukromí, zato o to víc legrace.

Prosím o projevení vážného zájmu na sam(at)skyrunning.cz opravdu velmi brzy (nebo obratem), rád bych účast závazně zájemcům potvrdil ihned po mém návratu z Dolomiti Extreme Trail, tedy 9.6.2014, aby měli čas si zařídit volno a ostatní věci.

Případné dotazy směřujte také na uvedený e-mail.