Pánský dres

Pánský dres

Sezona se sice již nachyluje ke svému konci, ale stále ještě máme před sebou nejen několik závodů v Česku, ale i v zahraničních horách.

Možná to je právě ideální okamžik využít toho, že nám zbylo pár kusů z reprezentační kolekce pro Czech Skyrunning Team 2016 a nabízíme je ke koupi.

Ti, kdo se účastní skyrunning závodů, mohli většinu kousků z naší kolekce již vidět naživo, případně si na ně sáhnout. Většinový názor mluví o tom, že se tato repre kolekce pro rok 2016 opravdu povedla. Také těch nabízených kousků není mnoho a nejsou ve všech velikostech.



Co je aktuálně dostupné vidíte v následující tabulce, která bude při doprodání určité položky nebo velikosti aktualizována.


Kód Popis Cena se slevou Cena bez slevy
at83 atletická vesta, S 977 1395
PRODÁNO atletický dres slim, dlouhé rukávy, M 669 955
at891 skyrunning dres SkyTech Men, S 2352 3360
at17 sportovní návleky na ruce, XS, S 263 375
at37 sportovní univerzální šátek 172 245
PRODÁNO skyrunning větrovka (SAM), M 1183 1690
WordPress Table


V případě zájmu o některý z nabízených kousků mě kontaktujte nejlépe e-mailem na sam(at)skyrunning.cz. Budu tak moci lépe rozhodnout, kdo projevil zájem dříve, pokud by se jednalo již o poslední kus. V případě zájmu dvou nebo více zájemců o nějakou součást repre kolekce, který mi přijde skoro ve stejný čas, budu jak je zvykem mírně upřednostňovat členy CZSA. Přeci jen si za své členství a podporu asociace zaslouží lepší zacházení :)


skyrunning_vetrovka_side


Možnost předání věcí z kolekce je při závodech Skyrunner® Czech Series buď 18.9. na Ještědu, nebo 24.9. na Nezmaru. Jinak podle další dohody.

Věřím, že se vám tato nabídka bude líbit a někteří z vás si udělají radost.