NezmarSkyHonzaZemanikPoslední víkend v září 24.9.2016 se původně měla konat trojice závodů pod společnou hlavičkou MONTURA NEZMAR (SkyRace®, SkyMarathon® a Ultra SkyMarathon®).

Pořadatel Maky Žuška již upozornil na to, že Ultra SkyMarathon® se s největší pravděpodobností neodstartuje, pokud ve startovce nebude alespoň 100 běžců a běžkyň. Ti přihlášení dostanou buď možnost převést své startovné na kratší SkyMarathon® nebo jim startovné bude vráceno.

Původně zamýšlený SkyRace®, který byl zařazen do ATEX Skyrunner® Czech Series Junior a U23, nakonec nebyl pro registraci otevřen.

Aby mladí závodníci nepřišli zkrátka a měli k výběru další závod do své Serie, rozhodl jsem se i po diskusi s pořadatelem přeřadit do této Serie mladých trať SkyMarathon®.

Pro závodníky a závodnice, kteří k datu závodu dosáhnou věk 18 let neexistuje žádné omezení a mohou se bez problému přihlásit.


NezmarUltraOtevrel


Pro ty, kdo k datu startu závodu tento věk ještě nedosáhnou platí, že musí mít písemný souhlas rodičů k účasti na tomto závodě. Tento písemný souhlas v naskenované podobě je třeba zaslat pořadateli na kontaktní e-mail a v originálu předložit při vyzvednutí startovního čísla.

Registrace do závodu je stále možná a věřím, že se zde s mnoha mladými nadějemi, ale i se spoustou známých tváří osobně potkám.