GarminFenix3GreySilverKdyž jsem v začátku listopadu 2014 zde na webu představoval Skyrunner® Czech Series 2015 a Ranking CZSA pro rok 2015, sliboval jsem, že se pokusíme zajistit kromě šampionských scampol a startovného pro libovolný závod SWS 2016 pro absolutního vítěze a vítězku Serie nějaké další zajímavé ceny, ohodnocení úsilí, času a peněz, které do toho především ti na špici hodnocení vkládají. Je opravdu pěkné, že naší skyrunning špičce můžeme oznámit ještě před začátkem sezony a před prvními závody Skyrunner® Czech Series, že partner asociace firma GARMIN, která s naší asociací spolupracuje již od roku 2013, věnuje pro celkového vítěze a celkovou vítězku hlavní cenu.

Budou jí špičkové sportovní hodinky GARMIN FENIX3 v provedení Fenix3 Silver Performer + žlutý řemínek pro ženu a Fenix3 Gray Performer pro muže.


GarminFenix-3_1


GarminFenix-3_1_SilverYellow


Myslím, že to je velmi hezká odměna a silná motivace k tomu pokusit se zabojovat a získat v letošním roce vítězství.

Podle prvních recenzí a podle prvních srovnání parametrů a funkcí to vypadá, že Fenix3 jsou v současnosti nejlepší sportovní hodinky s navigací pro řadu sportovních aktivit a v našem případě pro běh, trail, ultra trail, skyrunning.


GarminFenix-3_1_Grey


Základní informace můžete nalézt na webu GARMIN a pěkné seznámení obsahují i zde vložená videa.

Jak jste zvyklí z našeho webu, kde se objevují velmi zdařilé recenze, popisy funkcí a hodnocení kladů i případných záporů od Michaela Nováka, i Fenix3 přijde na řadu a určitě se zde dočtete řadu věcí, které vám ani nejlepší manuál nepřinese. Totiž praktické zkušenosti z použití běžcem v tréninku nebo závodech. Také z českého zastoupení firmy GARMIN máme slíbeno získat souhrn praktických rad a informací, které usnadní, zpříjemní a umožní využít naplno tento nový přístroj těm, kdo jej již budou mít, nebo přesvědčí ke koupi ty, kdo se teprve rozhodují.


GarminFenix-3_1_Silver


Chci tedy tímto i oznámit, že v roce 2015 bude oficiální název naší Serie znít GARMIN – Skyrunner® Czech Series.