Nebo se staňte novými členy :)

Blíží se konec roku. Kromě vyhlížení prvního sněhu pro skialpy nebo běžky, kromě začátku nabíhání objemových kilometrů zimní přípravy, mnozí zažíváte časový a pracovní stres před koncem roku nebo připravujete domácnost na svátky.

Nedivil bych se tedy, kdybyste v tom všem zapomněli, že s blížícím koncem roku je čas i vzpomenout si na úhradu členských příspěvků do Czech Skyrunning Association (CZSA).

Samozřejmě, pokud dále máte pocit, že práce, kterou asociace pro český skyrunning dělá má smysl, pokud dále máte chuť český skyrunning alespoň touto formou podpořit. A v neposlední řadě, pokud vám alespoň některé z benefitů nabízených partnery CZSA usnadní přístup ke kvalitnímu vybavení za lepší ceny, než jsou standardní, případně získáte od nich jiné slevy.

Není třeba zdůrazňovat, že pro asociaci jsou důležité jak finanční prostředky získané z příspěvků členů, tak i to, když je vidět trvalý zájem o členství nebo přírůstky nových členů. Nejen naši velcí partneři, ale i vy členové asociace jste se svým dílem zasloužili o úspěchy našich reprezentací a českého skyrunningu vůbec.






K dnešnímu dni bylo použito pro poslední přihlášku pořadové číslo 260. Samozřejmě tolik členů aktuálně nemáme, řada z nich se stala členy třeba jen na rok (možná jen pro využití benefitů našich partnerů) ale i přesto jim za tuto podporu patří dík. Samozřejmě ti, kdo formou svého členství podporují CZSA opakovaně již řadu let si zaslouží speciální dík :) Pro zajímavost, nepřerušené členství od založení asociace má v tuto chvíli dvanáct věrných …

Bližší informace k příspěvkům pak můžete nalézt na našem webu. Informace jsou jak pro stávající, tak i pro nové členy.

Upozorňuji, že v roce 2017 se bude opět po dvou letech konat valná hromada CZSA. Možnost se spolupodílet na dalším rozvoji českého skyrunningu jejím prostřednictvím mají pochopitelně pouze platní členové. Informace k valné hromadě budou poskytnuty prostednictvím našeho webu pravděpodobně v prvním čtvrtletí 2017. Konat by se asi měla buď při MČR v SkyMarathon® na Perunu nebo při MČR v Ultra SkyMarathon® na Nezmaru.