Již v zimě před začátkem sezony a před prvními závody Bohemia Industry Skyrunner® Czech Series a ATEX Skyrunner® Czech Series Junior a U23 jsme vyhlásili soutěž o nejlepší video s tématikou skyrunning v Česku.

Hlavní cenou pak je pozvání na společnou účast s týmem při World Skyrunning Championships ve Španělsku. Vítězi je zajištěna doprava a ubytování s týmem se snídaní po celou dobu mistrovství (5 nocí) zdarma.

A jistě jste zvědaví nejen na samotné vítězné video, ale i na to, kdo vyhrál a kdo s naší reprezentací zažije vrcholnou akci skyrunningu 2016.

Nakonec byla v soutěži udělena pouze první cena a tuto získává vám mnohým velmi dobře známý sportovní fotograf Lukáš Budínský.

Lukáš tedy ve středu 20.7.2016 poletí směr Praha Barcelona a dále autem s některými členy výpravy do místa konání mistrovství a 25.7.2016 opět do Barcelony a pak letadlem do Prahy. (Detaily obdrží na e-mail)

Na této první ceně pro vítěze soutěže se podílela Czech Skyrunning Association a její partner společnost Bohemia Industry, které tímto děkujeme.

Vítězné video a jeho trailer

TRAILER



VIDEO



Lukáši děkujeme za krásné video a gratulujeme k vítězství v soutěži a k ceně. Věřím, že si ji užije, že s celým naším týmem stráví pár nádherných dní v Pyrenejích a že zde vznikne spousta krásných fotek a z výborných výkonů našich reprezentantů.

Další videa z tématikou skyrunning můžete nalézt na kanálu SKYRUNNING CZ:

https://www.youtube.com/channel/UCE_IlvtXRUrxXnxXWtPHZTQ