logo-speedweaponryJsem opravdu rád, že vám mohu představit nového partnera CZSA, se kterým jsme se na spolupráci domluvili velmi rychle po prvním kontaktu této společnosti se skyrunningem na Ještěd SkyRace®.

SPEEDWEAPONRY je sportovní divizí společnosti truconneXion a.s., která se zabývá podporou a zvyšováním výkonnosti sportovců a mimo jiné zastupuje na českém trhu některé špičkové produkty, které pomáhají k zlepšování výkonu sportovců v řadě odvětví. Portfolio zastupovaných společností a produktů je v mnoha ohledech unikátní a prakticky nemá adekvátní substitut ohledně svých přínosů pro pro celou řadu sportovních odvětví.

Czech Skyrunning Association společně se SPEEDWEAPONRY navázali spolupráci, která jistě bude výhodná pro všechny strany.


SP-8.0-Packaging_4


Skyrunnerům nabízený výběr produktů a „know-how“ přinese růst výkonnosti a komfortu tréninku i závodů a členové CZSA díky partnerství se SPEEDWEAPONRY mají možnost získat výběr produktů za výhodných podmínek.

SPEEDWEAPONRY se těší na aktivní práci s běžeckou komunitou, zpětnou vazbu a konkrétní zkušenosti z praktického nasazení od sportovců v řekněme trochu extrémním sportu se specifickým typem zátěže.


POWERbreathe_kin_4f3ab4cd780eb


Z nabídky našeho nového partnera bychom rádi vypíchli zejména tyto tři produkty, které mají pro traillové běžce největší přínos – POWERbreathe, COMPEX, STRYD, a které také budou používány a testovány našimi reprezentanty, členy Czech Skyrunning Team.

V tomto úvodním článku si povíme opravdu jen velmi stručně a obecně, co která firma nabízí za produkty, komu a k jakému účelu jsou určené a co od jejich použití mohou běžci očekávat.


STRYD1


V dalších fázích si pak představíme jednotlivé skupiny produktů i jednotlivé produkty podrobně a nebudou následně chybět ani konkrétní zkušenosti uživatelů běžců. A to nejen těch, kteří jsou v českém skyrunningu na špici a dokáží se prosadit i v zahraniční konkurenci, ale i těch, kdo na umístění v popředí výsledků ani nepomýšlejí. Většina toho, co vám ve spolupráci se SPEEDWEAPONRY postupně představíme, má totiž uplatnění pro prakticky všechny výkonnostní úrovně běžců.

Spolupráce se SPEEDweaponry se neomezí pouze na nabídku produktů výše uvedených firem pro členu CZSA za výhodných podmínek, ale i na širší podporu skyrunnerů ze strany odborníků SPEEDweaponry v oblasti speciálního poradenství, konzultací, informací o novinkách a podobně.


POWERbreathe – stimulátor dechového aparátu

PowerbreatheLogoJiž 2×30 nádechů denně pro posílení dýchacího svalstva umí již během pár týdnů výrazně zvýšit skutečnou využitelnou kapacitu plic i rychlost nádechu a posílit kompletní dechový aparát.

To se jasně musí promítnout do výkonu při závodech v horách.


POWERbreathe_Plu_5017c7f07b79f


S minimálním časovým zatížením, s produktem, který můžete nosit sebou i v kapse, je možné zlepšit svůj výkon víc, než byste čekali.


COMPEX – regenerační, posilovací, rehabilitační svalový stimulátor

logo_compexŠvýcarský produkt pro vaše svaly. Stimulátory s množstvím funkcí podle modelu vám umožní optimalizovat sílu a vytrvalost, pomáhají rychleji regenerovat, předcházet zraněním, ulevovat od bolestí i již vzniklá zranění rychleji doléčit.


COMPEX-Product-Docking-SP-8a-800_0


O přínosu pro trénink, regeneraci a řešení případných stavů po zranění není potřeba pochybovat. Nejznámější uživatelem COMPEX v našem sportu je Kilian Jornet.


COMPEX-Product-Docking-SP-8b-800_0


Vím, že mě maséři a fyzioterapeuti nebudou mít rádi, ale minimálně část jejich práce COMPEX zastoupí a hlavně, můžete ho mít stále sebou. Doma, na soustředěních, na závodech, vždy bude připraven pomoci vašim svalům k optimálnímu výkonu. Jeho ambicí není nic menšího, než že už nebudete muset při týdenním pobytu v horách zařazovat volnější dny v tréninku. COMPEX si vás za pár minut připraví na další náročné dny … :)


STRYD – první měřič wattového výkonu pro běžce

stryd_bannerTo, co se již naplno zabydlelo v cyklistice, tedy měření okamžitého výkonu závodníka v tréninku i v závodě ve watech, se nově dostává do běžeckého světa pomocí novinky vyvinuté v Boulderu, CO.


STRYD2


STRYD integrovaný v hrudním pásu lze využívat nejen společně s nejpoužívanějšími sporotvními hodinkami SUUNTO, GARMIN nebo Polar, ale lze jej využít i bez těchto hodinek k pozdější analýze tréninku nebo závodu po stažení dat. STRYD nabídne – okamžitou a přesnou informaci o výkonu běžce, pomůže s udržením optimálního tempa v závodě nebo v kvalitním tréninku, dokáže pomoci s nalezením nejefektivnějšího způsobu běhu, ale v neposlední řadě pomůže i pro běžce, kteří jsou trénováni na dálku svými trenéry. Pomocí STRYD se trenérovi dostanou do ruky ta nejlepší data, podle kterých může naplánovat a upravit další trénink běžce podle aktuálního a skutečného stavu, který není ovlivněn subjektivními dojmy běžce. STRYD nabízí naprosto exaktní a objektivní metriku k dosažení lepší výkonnosti pro běžce na všech úrovních.

Objednávky produktů od výše uvedených tří výrobců členy CZSA, kteří budou mít zájem využít svých výhod člena asociace, nebudou realizovány přímo přes e-shop společnosti SPEEDweaponry, ale prostřednictvím CZSA.

Jednoduše zašlete objednávku s přesnou specifikací toho, co chcete, na e-mail info@skyrunning.cz. My vám zašleme fakturu na objednané zboží s již uplatněnou výhodou (slevou) pro člena asociace. Po obdržení platby na účet bude zboží zasláno na vaši adresu.


O výhodách pro členy CZSA a konkrétních podmínkách jsou členové informováni e-maily. V případě jakýchkoli dotazů můžete kontaktovat výše uvedenou e-mail adresu, nebo zaslat zprávu přes FB.