logo Perun barvaTak jako vás zde upozorňujeme, že s plánováním sezony 2015 není možné otálet, je třeba hlídat termíny spuštění registrací u většiny populárnějších závodů v zahraničí, podobná situace nastává i pro skyrunning závody v Česku.

Loni velmi úspěšný a dlouho před závodem vyprodaný Hyundai Perun SkyMarathon® bude v roce 2015 opět Mistrovstvím ČR na této distanci. Určitě se ho zúčastní téměř kompletní česká špička a potom mnoho z vás, kdo jste již letos ochutnali, co pro vás Maky se svým týmem dokáže připravit. Další se pak jistě nechají nalákat výbornými referencemi na tento závod a vyprávěním jeho účastníků.

Vítěz - Honza Zemaník

Vítěz – Honza Zemaník

Doporučuji tedy zaškrtnout si v kalendáři, zapnout si alarm ve svém smartphonu, jednoduše nenechat si ujít start registrace, který je naplánován na 1.1.2015 na 20:00.

Míša Mertová

Míša Mertová

A abyste si oživili do čeho se to hlásíte, je zde pěkné video z letošního ročníku. A věřte, že Maky vám pro rok 2015 připravuje ještě lepší a dramatičtější doběh, kde pokud vyjde počasí, plánuje nastavit atmosféru ala Zegama. :)