PoharCZSAPo zveřejnění závodů zařazených do Skyrunner World Series 2014 byla doplněna a do finální podoby dokončena termínovka závodů pro RANKING CZSA 2014.

Je zde k současnému datu zařazeno 20 závodů kategorie SkyRace a SkyMarathon, 37 závodů kategorie Ultra a 12 závodů Vertical Kilometer.

Závody pokrývají období od března do října a myslím, že si v nich může najít vhodné tipy každý, kdo chce v Rankingu bodovat a umístit se třeba i někde v popředí. Pravidla bodování i celého Rankingu jsou obsahem souboru s Termínovkou Rankingu.

Více informací k jednotlivým závodům i linky na jejich weby pak najdete v Termínovce akcí na adrese: http://skyrunning.cz/events

Stáhnout termínovku Rankingu v souboru xls můžete zde: http://skyrunning.cz/downloads/czsa/zavody_czsa/RANKING.xls

Soubor ve formátu ods je pak zde: http://skyrunning.cz/downloads/czsa/zavody_czsa/RANKING.ods

Členové Czech Skyrunning Association mají možnost nejpozději tři měsíce před konáním závodu navrhnout další závod pro zařazení do Rankingu. Rozhodnutí o zařazení nebo nezařazení do termínovky Rankingu provede výkonný výbor CZSA nejpozději dva měsíce před konáním závodu. V případě, že závod bude do Rankingu doplněn, budou výše uvedené soubory aktualizovány a na našich stránkách na to upozorníme.

Na mnoho závodů a nejen těch z SWS 2014 bude registrace otevřena již v začátku ledna nebo v průběhu zimy. Jsou i takové, kde je již registrace otevřena. Skutečně vážně doporučuji si sezonu plánovat již s takto velkým předstihem, zjistit si na stránkách závodu, kdy se otevírá registrace a pak neváhat.