logoUltraSignupJe to tady.. Tedy snažil jsem se z toho různě vyvlíknout, přehodit to na jiné.. Ale nakonec já, nadšenec.. se snažím „radit“ borcům.. lidem, co běhají ultra asi tak snadno, jako já venčím Deri.. a co čtou skyrunning… je to proto, že všichni kolem jednoduše odmítli..:) (Pozn. skyrunning.cz – Uvědomte si, že Honzu není možné brát ve všem úplně vážně … :-)  )

Před časem jsem zjistil, že pro jakoukoliv účast/registraci na amerických utra bězích je užitečné, či dokonce nezbytné mít účet na portálu ultrasignup.com. Zde se dají nejen nalézt všechny výsledky běhů, ale často je to jen jediná rozumná možnost, jak se na ně zaregistrovat. V případě, že jsou zde i „lokální“, v našem případě české ultra, tak pro řadu lidí startujících v USA poprvé — i jednoduchý způsob projít snadno registraci pro některé (legendární) běhy… jako například Leadville 100M.

Vytvoření účtu je bezplatné a v podstatě je to záležitost na 2-5 minut maximálně… Než ve stručnosti popíšu samotný postup, který je jednoduchý a (vím, vím) úplně pro blondýny… ale někdo se prostě registrací bojí, a tak možná pár obrázků a slovíček ukáže, že je to opravdu úplně triviální, nic komplikovaného..

Navíc jsem tam (na ultrasignup) už zanesl řadu českých ultra.. Silvu Norticu, Brdskou stezku, UUU..teď bychom tam chtěli přenést většinu běhů z CS 1000, atd. takže v okamžiku registrace budete třeba příjemně překvapení, že třeba najdete sebe a řadu svých výsledků..

K tomu všemu jen tradiční ..Ať se daří, ať nám to běhá, ať jsou nám loterie nakloněné..:-)..

Pro ty, co tomu chtějí dát pár minut.. zde je postup..

1) Do Vašeho oblíbeného prohlížeče zadat adresu „ultrasignup.com

2) Kliknete na login a pak na „create a free account now“

1-login

3) Budete požádáni o vyplnění svého e-mailu, jména, pohlaví, hesla… 

2-details

je dobře použít e-mail, který používáte při registracích na běhy.. často se tento e-mail automaticky slinkuje s databázi ultrasignup a pokud máte zdejší účet, tak je snad vidět, že jste „něco“ už uběhli a registrace na další běh(y) se stává o řád rychlejší a jednodušší.

4) Po vyplnění detailů.. provedete „update“, můžete si přidat i svoji fotografii, kontakty.. atd..

3-hotovo

5) Následně se můžete podívat na „My results“.. registroval jsem na zkoušku kamaráda.. a ejhle.. už tam má dva běhy! Bez toho, že by cokoliv musel sám zanášet, žádat.. a takhle to bude pro většinu z vás..

5-results

Jak říkám, jakmile dostaneme výsledky dalších ultra v Čechách, budeme se snažit je převádět do jejich formátu a zařídit okamžité zařazení do jejich databáze.. Běhy v Evropě tam z velké části jsou, od UTMB i po menší ultra..

Mimochodem letošní registrace do amerických loterií, včetně Hardrock probíhá téměř výlučně přes ultrasignup.com … možná o důvod víc si vytvořit účet, co?

Všemu zdar! 12:-)