MMT100MpiccoloV článku „Staňte se členy Czech Skyrunning Association“ jsme slibovali, že se budeme snažit přinášet výhody z členství nejen pro reprezentaci a top závodníky, ale zkrátka pro všechny. 

S poděkováním našim přátelům z pořadatelského týmu Magredi Mountain Trail MMT100M a především s díky Max Bellovi (presidentu tohoto závodu) přinášíme členům Czech Skyrunning Association první benefit, který jim pomůže ušetřit a zároveň je může přilákat k nádhernému stomílovému běhu ve východní části italských Dolomit.

MMT100MTřetí ročník MMT100M startuje sice až 4.10.2013 v městečku Vivaro, ale registrace již byla spuštěna 15.3.2013 a limit účastníků je stanoven na 200.

V současné chvíli je standardní registrační poplatek 95 Euro.

Členové Czech Skyrunning Association mají slevu 15 Euro, tedy platí pouze 80 Euro.

Nejen pro tuto možnou slevu, která při současném kurzu představuje cca 390,-Kč, ale stojí za to se na tento závod přihlásit.

MaxBello+IvanCudin

President závodu Max Bello a autor tratí Ivan Cudin 

Jak jsem již někde zmiňoval, je tato stomílovka (jako má vůbec první) pro mě tak trochu srdeční záležitost. Běžel jsem oba předcházející ročníky a pokud budu mít smůlu v očekávaném losování a nebudu úspěšný při přihlášce na Cavalls del Vent, předpokládám, že bych se sem asi vypravil opět a tedy potřetí.

Jedná se o opravdu krásný závod pořádaný partou skutečných nadšenců a zajištěný překvapivým množstvím dobrovolníků, kteří vás s úsměvem a povzbuzením provedou na občerstvovačkách a kontrolách celým závodem.

O mé první účasti poznamenané určitou indispozicí jsem psal zde: http://skyrunning.cz/2013/01/09/magredi-mountain-trail-100-mil-mmt100m/

Před mou druhou účastí pak vznikl článek nebo jakási pozvánka, chcete li: http://skyrunning.cz/2013/01/09/pozvanka-na-magredi-mountain-trail-mmt100m-2012/

Trať 2012

Trať 2012

Abych se vyhnul opakování všech superlativů z prvního článku, žádná reportáž z roku 2012 (který pro mně byl sportovně úspěšnější než ten předchozí) nevznikla. Na blogu Martiny Němečkové a Vládi Diatky však nějaké zážitky a dojmy popsány byly a asi dosud jsou. (Možná autoři dají linky na tyto své články do komentáře.)

Web závodu MMT100M najdete zde: http://www.magredimountaintrail.com/

a přihlásit se můžete na této adrese:

[dropshadowbox align=“none“ effect=“lifted-both“ width=“250px“ height=““ background_color=“#ffffff“ border_width=“1″ border_color=“#dddddd“ ]Registrace MMT100M 2013[/dropshadowbox]

Pokud jste, nebo se stanete členem CZSA a budete chtít uplatnit nabízenou slevu na startovném, před odesláním on-line přihlášky proveďte Print Screen obrazovky s vyplněnými údaji a tento zašlete na adresu info@skyrunning.cz, případně na tuto adresu napište alespoň své nacionále (jméno, příjmení, datum narození) a kdy jste svou přihlášku odesílali. Naše asociace potvrdí pořadateli, zda jste členy CZSA a bude pro vás platit výše startovného 80 Euro.


Ještě bych rád doplnil, že nově je letos zařazen závod štafet dvojic, kde je limit počtu štafet stanoven na 50. Tedy i pro ty, kdo nechtějí absolvovat celou trasu, ale s kamarádem, kamarádkou, partnerem chtějí okusit krásný zážitek, tu je možnost.

Máte li chuť si v brzkém podzimu pěkně zaběhat v Itálii, neváhejte. A s přihláškou do CZSA ušetříte.